Polyester reparatie

Polyester reparatie? Dan denkt u aan SEAFIT! Bent u in het bezit van een polyester boot en heeft het polyester op uw boot schade opgelopen? Dan is het belangrijk om een bedrijf in te schakelen dat over de nodige expertise beschikt. Polyester schade aan uw boot kan verschillende oorzaken hebben. Niet alleen is het daarom belangrijk om de polyester te herstellen, maar ook om de oorzaak van het probleem helder te hebben. SEAFIT is een full-servicebedrijf dat de polyester schade van uw boot snel kan repareren. Wij vertellen u graag waar ons dienstenpakket uit bestaat en hoe wij uw polyester schade kunnen herstellen!
De voordelen van polyester reparatie door SEAFIT;

  • Gratis haal- en brengservice van uw boot
  • Afwikkeling met uw verzekering
  • HISWA lid
  • Ruim 15 jaar ervaring in polyester schadeherstel

Polyester reparatie, glasvezelreparatie, spotrepair en gelcoat reparatie

U wilt zo lang mogelijk van uw boot kunnen genieten en dit doet u het liefst op het water in plaats van in onze werkplaats. Wanneer het toch nodig is om uw polyester te repareren kunnen wij de reparatie verzorgen in onze werkplaats, waar wij met de modernste apparatuur aan alle soorten boten werken. Oorzaken van polyester schade zijn onder andere osmose of een aanvaring. Door een specialist in te schakelen worden grote schade en kleine spot-repair plekjes vakkundig en als origineel hersteld. Door zoveel mogelijk met originele producten van uw boot te werken behouden wij de kwaliteit zoals u deze gewend bent en blijven kleur- en materiaaleisen gelijk. Naast een polyester reparatie kunt u ook voor een gelcoat boot reparatie bij ons terecht.

Polyester reparatiePolyester reparatie

 

Niet alleen polyester reparatie

Het dienstenpakket van SEAFIT is er volledig op ingericht om u te kunnen ontzorgen. Echter profiteert u niet alleen van gemak, maar houdt u ook de conditie van uw boot op peil. Tot onze service behoort namelijk onder meer een haal-en brengservice van uw boot. SEAFIT voert diverse polyester gerelateerde werkzaamheden uit zoals:

  • Polyester herstellen;
  • Inzagen en lamineren van boegschroeftunnels;
  • Polyester reparatie;
  • Gelcoat reparatie;
  • Refit (spuiten van nieuwe kleur gelcoatlaag).

Neem contact met ons op voor de polyester reparatie

Uw polyester schade laten repareren? Neem dan snel contact met ons op. Dit doet u simpelweg door middel van het contactformulier, waar u ook vragen kan stellen en een afspraak kan maken. Graag zijn wij u van dienst! Benieuwd naar onze afgeronde schadeprojecten? Bekijk hier het portfolio!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

× WhatsApp met SEAFIT