Wilt u polyester van uw boot laten repareren?Wilt u polyester van uw boot laten repareren?

Bij SEAFIT bent u aan het juiste adres voor het repareren van het polyester van uw boot. Zo hebben wij veel ervaring in grote polyester- en gelcoat reparaties. En werken wij in onze polyester schade afdeling met de nieuwste gereedschappen en materialen. Ook kunnen wij alle werkzaamheden aan uw boot tot een prachtig eindresultaat brengen.

Grote schade’s en kleine spot-repair plekjes worden zeer vakkundig en als origineel hersteld. Ook werken wij zoveel mogelijk met originele producten van uw bootbouwer zodat u dezelfde kwaliteit krijgt die u gewend bent en kleur- en materiaaleisen gelijk blijven.
De voordelen van polyester reparatie door SEAFIT;

  • Gratis haal- en brengservice van uw boot
  • Afwikkeling met uw verzekering
  • HISWA lid
  • Ruim 15 jaar ervaring in polyester schadeherstel

Verschillende soorten beschadigingen in de gelcoat van uw boot

Hoe gemakkelijk en snel de polyester schade gerepareerd kan worden hangt af van de soort schade die uw boot heeft opgelopen. Zo zijn er de volgende soorten schades:

  • Een kras in de gelcoat;
  • Diepe kras in de gelcoat;
  • Craquel√© in de gelcoat;
  • Een ster in de gelcoat;
  • Een verweerde gelcoat.

Deze verschillende soorten polyester schade dienen elk op een aparte manieren te worden gerepareerd. Waardoor het zonder de schade zelf gezien te hebben lastig is om in te schatten hoe gemakkelijk de schade gerepareerd kan worden en wat dit zal kosten.

Traject bij het repareren van het polyester van uw boot

Als u polyesterschade heeft opgelopen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U heeft de mogelijkheid de schade zo goed mogelijk te omschrijven en de foto’s van de polyesterschade toe te voegen. Dit kan door middel van het onderstaande formulier. Aan de hand hiervan nemen wij contact met u op om een globale schatting te maken of op locatie de schade te inventariseren. Vervolgens maken wij een offerte voor de polyester reparatie, welke na akkoord uitgevoerd kan worden.

Heeft u een polyesterschade offerte nodig voor uw verzekeringsmaatschappij? Dan maken wij een offerte op maat en kunnen het schadetraject met de expert voor u afhandelen.

Na akkoord gaan wij direct over tot het uitvoeren van de polyester reparatie. Benieuwd naar onze afgehandelde schade trajecten?
Bekijk onze portfolio pagina voor meer informatie!

Neem contact met ons op bij polyesterschade

Als u uw polyester wilt laten repareren bij SEAFIT neem dan contact met ons op middels het onderstaande contactformulier. Dan zullen wij u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

× WhatsApp met SEAFIT