Boot onderhoud, SEAFIT staat voor u klaar!

Boot onderhoud komt in verschillende vormen. SEAFIT voert al deze onderhoudswerkzaamheden voor u uit, zoals:

Wat komt er kijken bij boot onderhoud?

Het vaarseizoen komt weer tot zijn einde en de boten worden weer gestald. Dit is natuurlijk het uitgelezen moment om uw boot te laten opknappen. Bij SEAFIT kunnen wij verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren om uw boot weer helemaal klaar te maken voor het volgende jaar. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan onderhoud aan de buitenkant van uw boot en aan reparatie aan de motor van uw boot.

Buitenkant van uw boot opknappen

Om er voor te zorgen dat uw boot er weer als nieuw uitziet kunnen wij uw boot poetsen en polijsten en vervolgens behandelen met Ceramic Pro. Ook kunt u bij ons uw boot laten schilderen of wij kunnen uw boot geheel opknappen (refitten). Heeft u polyester schade van het afgelopen vaarseizoen? Ook dat kunnen wij voor u repareren. Om er voor te zorgen dat uw boot weer voor langere tijd mee gaat kunnen wij ook antifouling werkzaamheden voor u uitvoeren. Dit is het verwijderen en voorkomen van aangroei van onder andere micro-organismen en algen. Hierdoor ziet uw boot er niet alleen mooier uit, maar voorkomt u ook weerstand. Door het aanbrengen van nieuwe antifouling verliest u dus minder snelheid en brandstof. Een ander bijkomend voordeel van antifouling is dat uw boot tevens beter beschermd is tegen osmose.

Buitenboordmotor en inboard motor onderhoud

boot onderhoud

Net zoals de motor van uw auto heeft de motor van uw boot ook onderhoud nodig. Dit is een belangrijk onderdeel van boot onderhoud. Wij nemen graag uw motor onder handen om hem weer optimaal te laten lopen. Dit doen wij onder andere door de motor te controleren op toekomstige defecten, het verversen van olie en uw motor af te stellen. Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Dan kunnen wij deze uiteraard voor u vervangen. Ook wanneer u de boot tijdens de winter enkele maanden op wilt slaan kunnen wij er voor zorgen dat uw motor de juiste winterservice krijgt.

Uw buitenboordmotor en inboardmotor is in goede handen bij SEAFIT!

Door onze jarenlange ervaring met inboard- en buitenboordmotoren kunnen wij niet alleen uw motor perfect onderhouden, maar ook voor kleine of grote reparaties zijn wij de juiste partij. Wij lossen niet alleen het probleem op, maar pakken ook de oorzaak aan! 

Wij zijn ook zeer ervaren in het onderhoud en reparatie van uw sloep motor. Wij verzorgen de service voor de merken Vetus, Yanmar, Sole, Volvo Penta, Mercruiser en VW-Marine.

Wij zijn volledig Mercury / Mercruiser gecertificeerd en gebruiken alleen originele onderdelen.

Winterstalling

Wilt u graag uw boot op een beveiligde plek stallen? SEAFIT beschikt over een afgesloten buiten terrein met camerabewaking waar wij uw boot kunnen stallen op een door u geleverde trailer of op onze winterstalling boot bokken. Zelf geen tijd om uw boot te komen brengen? Dan kunnen wij hem voor u ophalen. Gelijk uw boot klaarmaken voor het volgende vaarseizoen? Combineer het boot onderhoud en de stalling van uw boot dan door gebruik te maken van de services van SEAFIT!

Meer weten over boot onderhoud of winterstalling bij SEAFIT?

Wilt u meer weten over ons dienstenpakket en winterstalling van SEAFIT? Vul dan ons contactformulier in! Liever direct contact? Bel dan naar 0722340004.

× WhatsApp met SEAFIT