MerCruiser onderhoud

Als Mercury onderhoudsstation zijn wij uiteraard ook gecertificeerd én gespecialiseerd in het onderhoud van MerCruiser inboardmotoren. Deze inboard variant van Mercury is een veel voorkomende motorsoort bij vele speedboten- en cruisers. Maar ook deze populaire motorsoort heeft onderhoud nodig.

Jaarlijks MerCruiser onderhoud

Het advies luidt om jaarlijks onderhoud uit te voeren aan uw MerCruiser blok. Maak niet de vergissing dat onderhoud niet nodig is wegens weinig draaiuren, juist dan is ook onderhoud aan uw MerCruiser nodig! Bij weinig vaaruren kunnen namelijk problemen ontstaan in het brandstofsysteem (vuil en vochtvorming), kwaliteit van de motorolie, en kan de waterpomp of impellerpomp door lang stilstaan eerder stuk gaan. Bespaar op hoge reparatiekosten en laat uw MerCruiser tenminste één maal jaarlijks onderhouden!

MerCruiser onderhoud en reparatie – MerCruiser gecertificeerd

Als gecertificeerd MerCruiser en Mercury reparatiestation zijn wij uitgerust met de nieuwste gereedschappen, diagnoseapparatuur en de benodigde technische kennis door jaarlijkse Mercury cursussen. Hierdoor kunnen wij snel en effectief storingen lokaliseren en oplossen en meer schade voorkomen. Zo zijn wij ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in software, producten en storingen. Mocht er onverhoopt toch een defect aan uw MerCruiser zijn, dan kunnen wij deze snel voor u repareren. Wij beschikken over een ruime voorraad onderhoudsproducten en onderdelen. Indien nodig, hebben wij een haal en brengservice om uw boot bij ons onder te brengen.

 

MerCruiser onderhoud

Onderhoudsafspraak maken?

Dat kan, en gemakkelijk online! Vul in het onderhoudsaanvraag formulier uw gegevens in zodat wij u een gerichte prijsopgave kunnen toesturen. Zo kunnen wij zo snel en gericht mogelijk de werkzaamheden aan uw MerCruiser uitvoeren. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

× WhatsApp met SEAFIT