Langdurig beschermende coating

Uw boot in showroom conditie houden? Eindelijk is er een middel op de markt welke deze mogelijkheid biedt: Ceramic Pro!

Ceramic Pro heeft zich bewezen in de automotive onder zware omstandigheden en is nu in opmars in de watersport. Dit product biedt een vloeibare keramische nano-coatinglaag, welke de laklaag beschermt. De transparante laag beschermt tegen alle invloeden van buitenaf zoals krassen, vuil, UV en chemicaliën. Daarnaast zorgt de beschermlaag van Ceramic Pro voor een langdurige bescherming ten opzichte van conventionele wax of nano beschermmiddelen. Tevens blijft elk behandeld oppervlak langdurig beschermd, dankzij de gladde en waterafstotende laag.

Ceramic Pro is een blijvende beschermlaag en kan alleen verwijderd worden door middel van een polijst behandeling. Bovendien kan het product worden opgebouwd in meerdere lagen, waardoor de dikte kan worden uitgebreid evenals de beschermende werking hier van!

Voordelen van Ceramic Pro

Wat maakt de behandeling met dit product zo bijzonder? Niet alleen de langdurige en bewezen sterkte van de coating, maar ook de volgende eigenschappen:

  • Sterke waterafstotende eigenschappen;
  • Blijvende en langdurige bescherming ten opzichte van conventionele poetsmiddelen;
  • Hitte bestendig;
  • UV bescherming;
  • Diepe en blijvende glans;
  • Bescherming tegen  oxidatie en corrosie;
  • Ongekende hardheid van 9H+.

Ceramic Pro

Behandeling van de gelcoat

Om het beste resultaat te bereiken, is het belangrijk om de oppervlakte van tevoren te ontvetten en polijsten. Bovendien wordt hiermee optimale hechting en glans gegarandeerd.

In tegenstelling tot wax of andere poetsmiddelen, welke na korte tijd afbreken, blijft Ceramic Pro langer actief, tot wel 3 jaar! Als de laag eenmaal is aangebracht is deze gemakkelijk schoon te houden en is er geen extra behandeling meer nodig. De beschermlaag is namelijk niet afwasbaar of oplosbaar.

SEAFIT is het eerste Nederlandse Ceramic Pro Marine Center. Alleen exclusieve detailers of jachtservice bedrijven voeren deze behandeling uit. Als voordeel biedt dit de beste behandelmethode en garantie op de beschermlaag.

Meer weten over de behandeling?

Wij vertellen u graag meer over dit unieke product en de behandeling. Wilt u een langdurige beschermlaag en glans van uw boot? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

× WhatsApp met SEAFIT