Buitenboordmotor reparatie

Is uw buitenboordmotor defect? SEAFIT is dé expert op het gebied van buitenboordmotor reparatie voor motoren van merken als Mercury, Yamaha, Honda en Suzuki. SEAFIT is een full-service bedrijf voor boten. Wij helpen u om een boot te varen zoals het hoort. Zo kunt u bij ons terecht voor reparaties van schade aan uw boot of voor onderhoud. Wij zijn namelijk ook een onderhoudsbedrijf voor boten en vinden het vanzelfsprekend dat wij uw boot op het droge houden tot deze weer volledig naar behoren functioneert en u weer optimaal kunt genieten op het water.

Jaarlijks onderhoud is van groot belang om de bedrijfszekerheid van uw motor te kunnen garanderen. Daarom voeren wij buitenboordmotor reparaties uit met originele onderdelen.
Graag gaan wij dieper in op onze werkwijze en waarom deze aanpak bijdraagt aan uw plezier op de boot!

Buitenboordmotor reparatie

Buitenboordmotor reparatie op locatie

SEAFIT biedt geen reparatie op locatie, maar een haal- en brengservice. Dit betekent dat wanneer uw buitenboordmotor schade heeft en gerepareerd moet worden wij deze bij u op komen halen. We bespreken vervolgens samen op onze werkplaats welke werkzaamheden wij gaan verrichten om de schade zo goed mogelijk op te lossen. Als full-servicebedrijf werken wij alleen met de modernste apparatuur om elk mogelijk probleem op te kunnen lossen. Zo zullen enkel de originele onderdelen na reparatie in uw buitenboordmotor te vinden zijn. Bovendien heeft SEAFIT enkel medewerkers in dienst die met ieder merk kunnen werken en kwalitatief onderhoud leveren. SEAFIT is dan ook Mercury gecertificeerd en voert tevens reparaties uit aan merken als Yamaha en Honda en een groot aantal andere merken die u onderaan de site kunt vinden.

Voorkom een reparatie van je buitenboordmotor door tijdig onderhoud!

Naast reparatie behoort onderhoud ook tot ons dienstenpakket. Wanneer uw boot regelmatig wordt onderhouden voorkomt u dat deze uit het water gehaald moet worden wanneer u eigenlijk van plan was om te varen. Door onderhoud uit te voeren zorgt u er namelijk voor dat de kans op een reparatie van uw buitenboordmotor aanzienlijk verminderd wordt. Bij een onderhoudsbeurt verrichten wij de volgende werkzaamheden:

  • Vervangen van olie en oliefilter;
  • Controle brandstofsysteem en filter(s);
  • Smeren van smeerpunten;
  • Vervangen van staartstukolie en controle schroef en schroefas;
  • Controle en/of vervangen van de impeller;
  • Proefdraaien ter controle.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse om een buitenboordmotor reparatie uit te laten voeren door een partner waarbij service voorop staat? Neem dan snel contact met ons op om wachttijden te voorkomen in de zomermaanden door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Houd onze Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

× WhatsApp met SEAFIT