Buitenboordmotor onderhoud

Om de levensduur van een buitenboordmotor te verlengen is onderhoud van cruciaal belang. Er is niets teveel gezegd wanneer men zegt dat een buitenboordmotor regelmatig onderhouden moet worden. De buitenboordmotor is namelijk als het ware de drijfveer van een boot en daarom dient deze naar behoren te werken. SEAFIT is een onderhoudsbedrijf dat zich richt op volledig onderhoud van uw buitenboordmotor en rekent per direct af met achterstallig onderhoud. Door deze werkwijze toe te passen hoeven onze klanten niet vaker langs te komen dan nodig is om onderhoud uit te laten voeren en wordt alles in een keer aangepakt. Na buitenboordmotor onderhoud uit te laten voeren door SEAFIT kunt u met een gerust hart het water op!

Zonder een goed werkende buitenboordmotor geen boot

Dat een boot niet werkt zonder buitenboordmotor is wellicht al bekend. Desondanks wordt het belang van buitenboordmotor onderhoud onderschat, met als gevolg dat de levensduur korter wordt en u minder plezier beleeft aan uw boot of sloep. Om dit te voorkomen heeft SEAFIT een onderhoudsprogramma ontwikkeld dat toegankelijk is voor iedere booteigenaar en in een keer alle problemen m.b.t. de buitenboordmotor verhelpt. Wij verlenen onderhoud aan de merken Mercury, Vetus, Yamaha, Suzuki Marine, Honda Marine en Yanmar.
Tot onze dienstverlening behoren onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden:

  • Controle aandrijving, propeller en koelsysteem;
  • Reinigen ontsteking;
  • Nieuwe motorolie;
  • Nieuwe staartstukolie;
  • Controle impeller;
  • Vervangen bougies;
  • Demontage propeller;
  • Reinigen draaiende onderdelen.

Waarin de werkwijze van SEAFIT het verschil maakt

Net als u weten wij als geen ander dat men waarde hecht aan haar boot en deze het liefst eeuwig in bezit blijft hebben. Onze onderhoudsdiensten zijn dan ook gericht op het vernieuwen en verjongen van uw boot, zodat de levensduur wordt verlengd. In tegenstelling tot andere bedrijven verhelpen wij per direct alle problemen zodat problemen niet verergerd worden. Dit kan voorkomen wanneer men toch het water op gaat met achterstallig onderhoud. SEAFIT lost alles in een keer op, waarmee u zonder enige problemen gebruik kunt maken van uw boot of sloep!

Meer weten over buitenboordmotor onderhoud?

Heeft u interesse in de dienstverlening van SEAFIT? Dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

× WhatsApp met SEAFIT