Polyester boot polijsten met Gelcoat

Bij de oplevering van een polyester boot ziet deze er nog als nieuw uit. Polyester bevat namelijk een paar eigenschappen die op korte termijn positief zijn voor de uitstraling. Dit is onder andere terug te zien in de glimmende bovenste laag die ook wel bekend staat als de gelcoat. Helaas zitten er zo ook keerzijden aan. Sommige eigenschappen maken de boot namelijk gevoelig voor onvolmaaktheden en komen aan het licht bij contact met zonlicht en UV straling. Bovendien bepaalt de kleur in hoeverre deze gevoelig is voor verkleuring. Om dit tegen te gaan kunt u een boot van polyester door een expert laten polijsten en op die manier de schade zoveel mogelijk beperken!

Een extra langdurige bescherming? Bekijk dan eens de Ceramic Pro behandeling.

Polyester boot polijsten en waxen

Om dat glanzende effect weer terug te krijgen kunt u een polyester boot met gelcoat polijsten. Dit is een wax dat UV-bestendig is en over bepaalde eigenschappen beschikt die het proces van veroudering tegengaan. Al is het belangrijk om een polyester boot te reinigen, is het polijsten minstens zo belangrijk. Hoeveel tijd en moeite er in het repareren van polyester schade gestoken moet worden hangt af van de soort schade. Onze experts kunnen u daarover adviseren!

Kleine krassen en kleurverschil met Gelcoatpolijsten

SEAFIT beschikt over de middelen om iedere soort schade te repareren. Wij werken dan ook met hoogwaardige polijst en poetsmiddelen om krassen, een craquelé of ster, of een verweerde gelcoat geheel weg te krijgen. Zowel grote schade als kleine spot-repair plekjes worden zeer vakkundig gerepareerd. Bij kleine en ondiepe krassen, evenals kleurverschil, kunnen wij uw gelcoat weer geheel in nieuwstaat brengen en vervolgens poetsen om hier een goede beschermlaag op aan te brengen.

Polyester boot polijsten

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wilt u uw polyester boot laten polijsten en weer als nieuw laten glimmen? Dan bent u bij SEAFIT aan het juiste adres.
Graag verzoeken wij u om duidelijk te beschrijven in welke staat uw boot verkeert en welke problemen er verholpen dienen te worden. Dan kunnen wij u in geval van een offerteaanvraag een goede indicatie van de prijs geven.

Direct contact? Maak gebruik van onze WhatsApp functie!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

× WhatsApp met SEAFIT