Refit: Het vernieuwen en verjongen van uw boot of sloep

SEAFIT is een onderhoudsbedrijf dat zich richt op het vernieuwen en verjongen van uw boot of sloep. In de volksmond worden deze werkzaamheden ook wel “refit” genoemd. Vaak gaat het dan om boten en sloepen die verouderd zijn of om andere redenen niet meer voldoen aan de eisen van de eigenaar en daarom een professionele opknapbeurt nodig hebben. De nadruk ligt bij ons op professioneel: wij zijn geen standaard poetsbedrijf, wij dragen zorg voor een hoogwaardig eindresultaat!

Refit: Het vernieuwen en verjongen van uw boot of sloep

Een refit kan onder andere omvatten:

  • Geheel schilderen of overspuiten;
  • Hermotorisering;
  • Bekleden en stofferen;
  • Electra en verlichting werkzaamheden.

Hoe gaat de refit van uw boot in zijn werk?

Wij krijgen door middel van foto’s een aardig idee van de staat van uw boot. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een globale prijsopgave doen. Vervolgens zullen wij het ophalen van uw boot verzorgen en kunnen wij op onze bedrijfslocatie inventariseren welke onderdelen en werkzaamheden er nodig zijn om uw boot weer in nieuwstaat te krijgen.

Na onze uitgebreide inventarisatie maken wij een prognose van de kosten. Op basis van deze prognose en uw wensen zullen wij nieuwe onderdelen bestellen of waar mogelijk oude onderdelen restaureren. De refit van uw boot is altijd op maat gemaakt. Wij werken nauw samen met betrouwbare en vakbekwame partners en op deze manier kunnen wij garanderen dat alle werkzaamheden netjes op tijd en binnen uw budget gebeuren.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat na de werkzaamheden uw boot weer netjes op zijn ligplaats terugkomt. Wij bieden dan ook een gratis haal- en brengservice bij deze werkzaamheden.

Prijsopgave aanvragen?

Indien u een refitproject laat uitvoeren in de wintermaanden, profiteert u van GRATIS winterstalling bij SEAFIT!

Heeft u interesse om een refit van uw boot bij SEAFIT te laten doen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier of bel direct naar 0722340004.

  • Sleep bestanden hierheen of

    Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

    × WhatsApp met SEAFIT